viernes, enero 09, 2009

























10 gener:
Manifestació "Aturem la massacre a Gaza" Dissabte 10 de gener, 17h a Pl. Universitat / Barcelona

Us fem arribar la convocatòria de la manifestació unitària que tindrà lloc el proper dissabte sota el lema "Aturem la massacre a Gaza. Boicot a Israel". La manifestació serà un pas més en la mobilització contra l'atac de l'exèrcit israelià després de les concentracions que han tingut lloc aquests últims dies. La magnitud de l'ofensiva militar i de la massacre fa més necessària que mai una resposta mobilitzadora al carrer el més gran possible.Totes i tots a la mani del 10!

http://www.revoltaglobal.cat/

Concentracions per demanar la fi del bloqueig, les massacres i els càstigs col·lectius intolerables que pateix el poble palestí i per demanar al govern de la Generalitat que trenqui els acords comercials amb Israel que s'estan promovent des dels departaments de Vicepresidència, i d'Innovació, Universitats i Empresa.

Gran manifestación de solidaridad con el pueblo palestino en Gaza y para exigir el fin del bloqueo, las masacres y el castigo intolerable que padece el pueblo palestino, así como para demandar el cese de todos los acuerdos comerciales con el estado genocida de Israel.

Més informació http://www.palestina.cat/ i http://www.aturemlaguerra.org/

No hay comentarios.: